لیست اختراعات مهدی احمدی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 40
تاریخ اظهارنامه: 1397/11/07
مالک/مالکان: مهدي احمدي
تاریخ ثبت: 1398/09/18
مخترع/مخترعان: مهدي احمدي
خلاصه اختراع:

اين اختراع را ميتوان در سيستمهاي حفاظت كاتدي كه داراي چند آند با كابلهاي جداگانه است ،استفاده كرد . همچنين در مجتمعهاي صنعتي مانند پالايشگاهها ،ايستگاههاي تقويت فشار گاز و يا ... كه از بسترهاي پراكنده استفاده ميشود و از هر بستر يك كابل خارج ميشود ، استفاده كرد . در حالت اخير ، هر بستر شامل يك كانال ميشود . سيستمهاي حفاظت كاتدي داراي نقشه هاي تيپ در هر سازماني هستند كه منبع تغذيه جزء اصلي هر سيستم است . در اين اختراع با طراحي يك منبع تغذيه سوييچينگ چند كاناله ،جريان هر آند بطورجداگانه قابل تنظيم است . اين منبع تغذيه در واقع يك منبع جريان است . به اين منظور در مسير هر كانال خروجي يك سوييچ قرار داده ميشود . بوسيله ميكروكنترلر مربوط به هر سوييچ ،زمانهاي قطع ماندن و و وصل ماندن هر سوييچ (Duty cycle ) بطور جداگانه قابل تنظيم است . اگر بخواهيم جريان يك كانال خروجي را افزايش دهيم ،در يك فركانس ثابت ، بايد نسبت زمان روشني به كل زمان يك سيكل ، (Duty cycle ) را براي آن سوييچ افزايش دهيم و بالعكس و اگر بخواهيم جريان همه كانالها مساوي باشند ، يكي از كانالها به عنوان master و بقيه به عنوان slave بكار گرفته ميشوند .

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/24
مالک/مالکان: مهدي احمدي پور
تاریخ ثبت: 1391/02/30
مخترع/مخترعان: مهدي احمدي پور
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/02
تاریخ ثبت: 1394/09/02
خلاصه اختراع:

عدم تطابق خواص مكانيكي و همچنين زيست خنثي بودن آلياژهايي كه به عنوان ماده كاشتني در بدن به كار مي روند موجب لق شدن در اثر تنش حفاظتي و تشكيل بافت ليفي در اطراف آنها بعد از قرارگيري در محيط طبيعي بدن مي شود. از طرف ديگر سراميكها و شيشه هاي زيست فعال با وجود خواص زيستي مناسب، داراي محدوديت خواص مكانيكي به منظور به كارگيري در نواحي تحت بار هستند. مواد نانومتري با داشتن سطح ويژه ي بالا، تمايل زيادي به واكنش با محيط اطراف دارند. ايجاد چنين ساختاري (ساختار نانومتري) موجب تغيير بسيار بالايي در خواص مكانيكي و فيزيكي محصول نهايي ميگردد. از اينرو ايده ي ساخت ماده كاشتني كه همزمان داراي خواص فلزات، سراميكها و مواد نانومتري بوده و درضمن داراي ساختاري باشد كه امكان رشد بافت اطراف (بافت استخواني) درون آن فراهم شود، شكل گرفت. ساختار متخلخلي كه بتوان خواص مكانيكي محصول را تغيير داد و در ضمن بتوان بافت استخواني را ترغيب به رشد درون آن نمود و از اينرو به تثبيت بيشتر ماده كاشتني كمك نمود و در نتيجه از تشكيل بافت ليفي و لق شدن ماده كاشتني در درازمدت جلوگيري كرد. بدين جهت سعي گرديد همزمان، با تلفيقي از تكنيكهاي خاص، از خواص فلزات، سراميكها و مواد نانومتري استفاده شود و در ضمن از ايجاد يك ساختار متخلخل به منظور تغيير خواص مكانيكي و بوجود آوردن زمينه مناسب براي رشد بافت استخواني بدرون ماده كاشتني بهره جست. همچنين بتوان با استفاده از فرايند آسياكاري پودر فلزي اوليه به استحكام محصول نهايي كه در حين فرايند تفجوشي حاصل خواهد شد، كمك نمود. به اين منظور از پودرهاي آسياكاري شده ي فلزي پايه كبالت (اين پودرها تحت عمليات ويژه اي آسياكاري شدند)، درصد مشخص از پودرهاي نانومتري شيشه ي زيست فعال كه به روش سل-ژل تهيه شده بود، همچنين درصد مناسب از محلول پلي وينيل الكل و كربنات هيدروژن آمونيوم استفاده گرديد. آسياكاري پودر فلزي به ميزان مشخص به منظور ايجاد ساختار نانومتري، كاهش اندازه ذرات پودر و بالا بردن بي نظمي هاي اتمي كه در نهايت به بالا بردن قابليت ديفوزيون حين فرايند زينترينگ منجر ميشود، انجام پذيرفت. شيشه زيست فعال 58S حاصل از فرايند سل-ژل بعد از فراوري، به منظور پراكنده سازي ذرات نانومتري، تحت عمليات آسياركاري قرار گرفت. از محلول پلي وينيل الكل (پنج درصد وزني پلي وينيل الكل همراه با نود و پنج درصد وزني آب ديونيزه) به منظور افزايش قابليت استحكام خام نمونه ها قبل از فرايند زينترينگ استفاده شد. از ماده كربنات هيدروژن آمونيوم به منظور ايجاد ساختار متخلخل طي يك فرايند عمليات حرارتي استفاده گرديد. در نهايت محصول نهايي كه نتيجه به كارگيري مواد مذكور همراه با استفاده از شيوه هاي متالورژي پودر، آسياكاري و ماده متخلل ساز به صورت همزمان است، ساخته شد. آزمايشهاي مشخصه يابي نهايي به منظور اطمينان از حصول نتيجه ي دلخواه بر آن انجام گرفت. نتايج حاكي از ساخت ماده كاشتني با خواص مكانيكي، فيزيكي و زيستي مناسب به منظور استفاده در بدن در نواحي تحت بار بود.

تاریخ ثبت: 1395/09/21
خلاصه اختراع:

هدف از اين پژوهش و انتخاب مواد، جهت دستيابي به خواص تريبولوژيكي مطلوب در دماي بالا است. آلومينايد نيكل (Ni3Al) به عنوان تركيب بين فلزي خواص اكسيداسيون و سايش مطلوبي دارد. حضورMoS2، تأثير بسزايي در عملكرد تريبولوژيكي سطوح دارد و به عنوان جامد روانكار مي تواند باعث كاهش ضريب اصطكاك و بهبود رفتار سايشيNi3Al گردد. همچنين استفاده از روش پراكنشي در رسوب فيزيكي بخار كه يكي از روش هاي نوين پوشش دهي است، امكان دستيابي به پوششي نازك با خواص سايشي مطلوب را به ارمغان مي آورد. در نتيجه انتظار مي رود كه اين پوشش جهت كاركرد در شرايط خشك و دماي بالا، مقاومت سايشي خوبي را فراهم كرده و افزايش مدت كاركرد قطعات با استفاده از اين پوشش جهت بهره وري اقتصادي انتظار مي رود. با توجه به توسعه اين روش در كشور هاي اروپايي امكان ساخت انواع پوشش ها به راحتي با استفاده از اين روش جهت كاربردهاي مختلف امكان پذير است. به عنوان مثال با استفاده از يك دستگاه چند تارگته مي توان به راحتي يك پوشش كامپوزيتي كه شامل چند نوع تركيب است را برروي قطعات مورد نظر اعمال كرد. در اين طراحي، ساخت پوشش Ni3Al-MoS2 كه يك پوشش كامپوزيتي خودروانكار در دماي بالا است، با استفاده از يك تارگت كه شامل هر دو تركيب مي باشد، برروي زيرلايه ها اعمال شده است. روش هاي مختلفي براي ساخت و تهيه تارگت وجود دارد؛ اما با توجه به هزينه هاي بالا و محدوديت در ساخت و تهيه چنين تارگت هايي، عملاً براي ساخت انواع پوشش ها، روش پراكنش مگنتروني كمتر مورد استقبال قرار مي گيرد. در روش به كار گرفته شده يك صفحه مسي با ابعاد 120 ميليمتر وضخامت 4 ميليمتر تهيه شد و با توجه به تمركز پلاسما در ناحيه مركزي گودي هايي با قطر 30 ميليمتر و ضخامت 2 ميليمتر ايجاد شد. قرص هاي كامپوزيتي ساخته شده در اين گودي ها قرار داده شد و نهايتاً از يك فويل آلومينيومي جهت جلوگيري از نفوذ مس به داخل ساختار پوشش استفاده شد. زيرلايه هاي به كارگرفته شده پس از انجام عمليات حرارتي مطابق استاندارد مورد نظر جهت افزايش سختي، عمليات سطحي برروي آنها صورت گرفت. در نهايت عمليات پوشش دهي طبق شرايط ذكر شده انجام شد كه نتيجه آن ساخت پوشش كامپوزيتي خودروانكار Ni3Al-MoS2 بود. پوشش ايجاد شده از صافي سطح بالا، زبري سطح كم، سختي مناسب و چسبندگي مطلوبي با سطح زيرلايه برخوردار است. هزينه تهيه اين تارگت طي بررسي هاي انجام شده از يك شركت چيني، 5 ميليون تومان بوده و در اين روش به كار گرفته شده هزينه تمام شده براي ساخت تارگت يك ميليون تومان مي باشد كه مي توان به عنوان روشي ارزان و جديد جهت تهيه تارگت براي ساخت پوشش هاي كامپوزيتي استفاده كرد. همچنين اين پوشش خودروانكار دما بالاي طراحي شده براي بهبود كارايي قطعات صنعتي و سيستم هاي مكانيكي پيشرفته بكار گرفته شود. زيرا با حضور Ni3Al مقاومت به سايشي پوشش در دماي بالا افزايش يافته و حضور MoS2 بر خواص روانكاري پوشش مي افزايد. پوشش ايجاد شده در صنايع هوايي، فضايي و صنايع مختلف جهت بهبود خواص تريبولوژيكي قطعات مي تواند مورد استفاده قرار گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/08/22
تاریخ ثبت: 1396/01/28
خلاصه اختراع:

هدف از انجام اين طرح، طراحي و ساخت دستگاه اتوكلاو فوق بحراني چند منظوره جهت توليد ايروژل و پودر فلزات است. دستگاه طراحي شده توانايي توليد يك سيال فوق بحراني را بصورت تماماً كنترل شده دارا است. بوسيله اين سيال فوق بحراني توانايي توليد پودر اكسيد فلزات در ابعاد ميكرو، نانو و توليد آيروژل( شامل جايگزين كردن حلال ها، كنترل فرآيند هاي پيرسازي، اصلاح سطح و توانايي خشك كردن ژل به روش هاي SCD و APD) وجود دارد. روش RESS شامل دو مرحله بوده به طوري كه در مرحله اول جزء حل شونده دلخواه در سيال فوق بحراني در محفظه اشباع كننده حل مي‌شود، سپس انبساط ناگهاني محلول فوق بحراني از طريق نازلي كه در خروجي محفظه اشباع كننده، تعبيه شده است، انجام مي‌گيرد . هنگامي كه سيال منبسط مي‌شود، به علت كاهش قدرت حلاليت در اثر انبساط، جزء حل شونده در قسمت خروجي با اندازه ذرات مناسب رسوب زايي نموده و جمع آوري مي‌شود. كاهش فشار در اين سيستم به طور سريع است. بنابراين حالت فوق اشباع در اين سيستم براحتي و در مقادير بالا قابل تشكيل است. روش SAS با استفاده از يك حلال آلي از جمله روش‌هاي مهم در توليد مواد در اندازه هاي ميكرو و نانو هستند. لازم به ذكر است كه در اين روش جزء دلخواه داخل حلال آلي بصورت فوق اشباع حل شده وسپس در شرايط فوق بحراني يا نزديك بحراني با سيالي نظير دي اكسيد كربن در تماس قرار مي‌گيرد. با حل شدن دي اكسيد كربن در حلال آلي، حالت فوق اشباع براي جزء حل شدني پديد مي‌آيد و موجب تبلور(Salting-Out ) جزء مورد نظر مي‌گردد. قبل از خشك كردن ژل و بعد از فرآيند سل-ژل، ما مرحله پير سازي و اصلاح سطح را داريم كه كنترل دما و در معرض هواي آزاد نبودن ژل در طول اين دو فرآيند براي رسيدن به بهترين خواص مكانيكي، بهترين شفافيت و بهترين مقدار تخلخل حائز اهميت است. كه به وسيله اين دستگاه توانايي كنترل دما را به راحتي خواهيم داشت. حتي مي‌توان به وسيله اين دستگاه، حلالي كه براي توليد ژل است را با يك حلال آلي ديگر و يا حلالي مثل CO2 كه براي خشك كردن ژل روشي ايمن تر است را جايگزين كرد. در مورد فرآيند خشك كردن ژل هم با استفاده از اين دستگاه مي توان از روش خشك كردن فوق بحراني در دماي بالا و در دماي پايين با انواع حلال ها و انواع سيال هاي فوق بحراني در دما ها و فشار هاي مختلف استفاده كرد. همچنين اين دستگاه توانايي خشك كردن ژل در فشار محيط (APD) را دارا است. در اين دستگاه امكان توليد سيال در يكي از محفظه ها و وارد كردن سيال با شرايط مورد نظر به محفظه ديگر نيز ميسر است كه استفاده از انواع حلال‌ها و انواع سيال‌ها را امكان‌پذير مي‌سازد. در اين دستگاه امكان كنترل دقيق دما و فشار در هر دو محفظه ميسر است. محفظه‌هاي دستگاه قابليت استفاده تا دماي 500 درجه سانتي‌گراد و فشارهايي تا 100 اتمسفر را دارا هستند.

تاریخ اظهارنامه: 1398/08/19
تاریخ ثبت: 1399/02/17
خلاصه اختراع:

در اختراع « فرايند غير حرارتي تهيه كربنات استرانسيم از سنگ معدن سلستين با استفاده از كربنات سديم» با استفاده از انرژي حاصل از فعال سازي مكانيكي تبديل سنگ معدن سولفات استرانسيم به كربنات استرانسيم ناخالص حاصل مي¬گردد. محصول جانبي اين فرايند سولفات سديم است كه به روش كريستاليزور تبخيري كريستال گيري مي¬گردد و با كاهش قيمت تمام شده مانع از آلاينده بودن فرايند مي¬گردد. تجزيه كربنات استرانسيم حاصل و حذف فلزات سنگين و ناخالصي ها تهيه محصولي خالص را امكان پذير مي¬كند. كاهش آلاينده¬گي آب و هوا و كاهش مصرف انرژي و سرمايه گذاري اوليه كمتر نسبت به روش¬هاي سنتي موجود از شاخص هاي اين روش است.

تاریخ ثبت: 1399/05/15
خلاصه اختراع:

در اختراع « فرايند ساخت سيليكات استرانسيم نامتبلور» با استفاده از روش غير حرارتي از روش فعال سازي مكانيكي تركيب بين سنگ معدن سلستين خالص شده و كربنات سديم تصفيه شده كربنات استرانسيم و سولفات سديم توليد ميگردد كه كربنات استرانسيم حاصل ابتدا خشك ميشود و سپس پودر شده و در خط توليد سيليكات استرانسيم پس از به مش رسيدن توزين مي¬شود و به نسبت يوتكيتك انتخاب شده از دياگرام فازي دوتايي سيليس – اكسيد استرانسيم با سيليس ميكس شده و شارژ كوره ميگردد. محصول حاصل پاز كوينچ شدن خشك شده و در بالميل خشك ساب تبديل به پودرميگردد. پس از بسته بندي و تاييد كيفي محصول تحويل انبار محصول ميگردد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/14
تاریخ ثبت: 1390/06/13
خلاصه اختراع:

فولاد AISI9310 مطابق با استاندارد هوائي AMS-6260 يكي از پر مصرف ترين فولادها در ساخت قطعات هوائي مي باشد تقريبا تمامي چرخ دنده هاي استفاده شده در سيستم هاي انتقال قدرت وسايل پرنده از جمله بالگرد و هواپيما از اين فولاد هوايي ساخته مي شوند. قطعات ساخته شده از اين فولاد كه معمولا چرخ دنده هستند نياز دارند كه سطحشان سخت و مقاوم به سايش و مغزشان نرم و چقرمه و مقاوم به شكست ناشي از بارهاي استاتيك و ديناميك (كه منجر به خستگي مي شود) باشند. عمليات سخت كاري سطحي قطعات ساخته شده از اين فولاد به روش هاي مختلفي از جمله كربوراسيون و القايي انجام مي شود. در اين پژوهش با استفاده از فرايندهاي جداسازي قراضه و تهيه قراضه فولادي با كمترين مقدار درصد مس و آلومينيوم و تهيه قراضه تميز ذوب قراضه ها و آلياژسازي در كوره قوس الكتريكي متالورژي ثانويه و گاز زدائي تحت خلاء شمش ريزي ، ريخته گري ، ذوب قطره اي ، آهنگري ، فورج چهار چكشه، عمليات حرارتي نرماله و تمپرينگ و عمليات خش تراشي ، فولادي با خواص مكانيكي بسيار مطلوب مطابق با استانداردهاي مورد نظر صنايع هوايي به دست آمد. فولاد توليد شده داراي اندازه دانه ريزتري نسبت به مشابه خارجي خود است كه به همين دليل بسياري از خواص مكانيكي آن از جمله چقرمگي و خواص خستگي آن بالاتر از مشابه خارجي است. لازم به توضيح است كه فولاد مذكور تاكنون با قيمت بيست و پنج هزار تومان براي هر كيلوگرم از خارج كشور خريداري مي شد و امكان توليد آن در داخل كشور وجود نداشت. توليد و بومي سازي اين فولاد در داخل كشور علاوه بر استقلال ملي ، صرفه جويي اقتصادي بسيار بالايي را با خود بههمراه داشت هم اكنون قيمت تمام شده توليد داخل اين فولاد نه هزار تومان براي هر كيلوگرم است. تاكنون 21 تن از اين نوع آلياژ در داخل كشور توليد شده و در صنعت هواپيما سازي ايران (ها) و ساير صنايع هوايي وابسته استفاده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/03/24
تاریخ ثبت: 1390/05/18
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/17
مالک/مالکان: مهدي احمدي فر
تاریخ ثبت: 1390/05/04
مخترع/مخترعان: مهدي احمدي فر
خلاصه اختراع:

كلاه ايمني جوشكاري كمترل شونده با جريان به صورت بي سيم و عدم محدوديت برد قابل برم=نامه ريزي در زمينه فني بخش ح برق معمولا جهت جوشكاري و اتصال دائمي فلزات از جوش برق استفاده مي شود در اين روش بر اثر عبور جريان نسبتا زياد الكترود ميله داخلي الكترود ذوب شده و گرماي توليدي سبب ذوب لايه خارجي الكترود و اتصال مي شود در حين اتصال بر اثر ذوب اين لايه اشعه خطرناك ماوراي بنفش و مادون قرمز توليد مي شود كه براي چشم انسان بسيار خطرناك است جهت جلوگيري از رسيدن اشعه به چشم فيلترهاي خاصي توليد شده اما قرار گرفتن به موقع آن در مقابل چشك بسته به شرايط مختلف امكان پذير نمي باشد سيستم هوشمند ساخته شده خحالت خودكار بودن فيلتر را ايجاد مي كند و به فرد قدرت اختيار و استفاده از هر دو دست را مي دهد جهت كمنترل اين سيستم از سنسور جريان استفاده شده تا تحريك به موقع و سرعت عمل بالا را ايجاد كند اين سيستم قابليت سازگاري با انواع دستگاه هاي جوش را داراست و تمامي افرادي كه به نحوي با جوشكاري برق در ارتباط اند مي توانند از اين سيستم استفاده كنند

موارد یافت شده: 40